Trainingen

Meestal kiest u er niet voor mantelzorger te worden, het overkomt u. Een familielid, vriend of bekende heeft plotseling intensieve zorg nodig. Vaak is er dan voor naasten geen andere optie dan in de bres te springen en deze zorg grotendeels op zich te nemen.

Hoewel het verlenen van mantelzorg dankbaar werk is, is het niet altijd even gemakkelijk. Er is namelijk een emotionele band met de zorgbehoevende. Toch wordt tegenwoordig steeds meer een beroep gedaan op mantelzorgers. Vaak moeten mantelzorgers het echter doen zonder kennis en ervaring.

Om u bekend te maken met de meest essentiële kennis en basisvaardigheden, biedt Aafje verschillende trainingen en scholingen. Hierdoor bent u als mantelzorger beter in staat de zorg en ondersteuning met meer zekerheid en meer in balans vorm te geven.

De cursussen geven u kennis over de taken die bij mantelzorg komen kijken en er wordt dieper ingegaan op de persoon en verschillende chronische ziektebeelden. Dit doen we in begrijpelijke taal en met herkenbare voorbeelden. De cursus is door iedereen uitstekend te volgen. Ook is er aandacht voor de rol en de behoeften van u als mantelzorger zelf. Stap voor stap wordt u zorgvuldig voorbereid op uw rol als mantelzorger.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten