Samenspel

Binnen onze locaties is familie de hele dag welkom. U kunt uw naaste ondersteunen en helpen met allerlei activiteiten.  Het uitgangspunt van Aafje is ‘Alles kan, tenzij het in strijd is met het belang, de veiligheid of privacy van onze klanten of andere nadelige consequenties voor hen heeft. Door  met elkaar in gesprek te gaan kan Aafje de kwaliteit van zorg en welzijn nog meer verbeteren. U kent uw naaste immers als geen ander.

Juist door uw ervaring bent en blijft u een belangrijke partner voor onze hulpverleners als het gaat om het geven van passende zorg en het behartigen van de belangen van uw naaste. Wij willen dan ook graag dat u samen met ons en uw dierbare meedenkt, meepraat en meehelpt bij de zorg die hij/zij nodig heeft. Door uw kennis met onze zorgprofessionals te delen en met elkaar in gesprek te gaan, kan de zorg voor uw familielid of vriend(in) nog beter afgestemd worden op persoonlijke wensen en behoeften. De afspraken die we met u maken, leggen we dan ook vast in het zorgdossier van uw naaste. Wat kunt u, als mantelzorger, betekenen voor uw naaste?

Voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid van uw dierbare is het belangrijk om zo lang mogelijk actief te blijven. Om de kleine dingen te blijven doen die hij of zij nog kan of wil doen. Als mantelzorger is het belangrijk om dit zowel in de thuissituatie als bij opname te stimuleren. Denk aan mee gaan met uitstapjes, gezelligheid creëren in de huiskamer, met elkaar naar muziek luisteren, fietsen op de duo-fiets van Aafje, met elkaar koekjes bakken, op de huiskamer de krant voorlezen. Ook dieren en kinderen brengen veel plezier bij onze bewoners. Wij  willen tenslotte allemaal zo lang mogelijk ons eigen leven leiden, in onze eigen omgeving en op een manier die wij zelf het liefste willen, toch?

Natuurlijk houden we daarbij rekening met uw mogelijkheden en behoeften.

Gerelateerde items

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten