Samenspel

Een op de vier Nederlanders boven de zestien jaar verleent mantelzorg. Er wordt tegenwoordig steeds meer van u verwacht als mantelzorger. Dat realiseren wij ons.

Op basis van een inschatting van mogelijkheden en behoeften geven we vorm aan het samenspel tussen u en onze professionele hulpverleners. U vormt een belangrijke continue factor in het leven van uw naasten. U heeft een emotionele band en zorgt soms al lange tijd en intensief voor uw naaste. U heeft daardoor veel ervaringsdeskundigheid. U kent uw naaste als geen ander. U bent dan ook een belangrijke partner voor onze professionele zorgverleners, als het gaat om het geven van passende zorg en het behartigen van de belangen van uw naaste.

Binnen onze locaties is familie de hele dag welkom. U kunt uw naaste ondersteunen en helpen met allerlei zaken. Het uitgangspunt van Aafje is ‘Alles kan, tenzij het in strijd is met het belang, de veiligheid of privacy van onze klanten of andere nadelige consequenties voor hen heeft.

Natuurlijk houden we daarbij rekening met uw mogelijkheden en behoeften. De afspraken die we met u maken, leggen we dan ook vast in het zorgdossier van uw naaste.

Gerelateerde items

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten