Mantelzorg en Aafje

Mantelzorgers hebben hun handen vol aan de zorg voor hun naasten. Daarvoor verdienen zij goede ondersteuning. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om die ondersteuning te bieden en ervoor te zorgen dat mantelzorgers betrokken worden bij de zorg en het welzijn van onze klanten. Met ons mantelzorgbeleid willen we het leven van onze klanten en hun mantelzorgers zo aangenaam mogelijk maken. We sluiten daarbij aan bij de leefwereld van de klant en diens omgeving.

Mensen dienen regie over hun eigen leven te voeren en blijven langer thuis wonen. Mantelzorgers zijn hierbij onmisbaar. Alleen met hun hulp is dit mogelijk. Het is dus belangrijk dat het netwerk en de mantelzorg zo lang mogelijk stand houdt.

Bent u mantelzorger en dreigt het u teveel te worden. Dan biedt Aafje u ondersteuning. In eerste instantie door vrijwilligers en als laatste indien nodig door professionals. Dit doen we met advies en door gerichte trainingen, cursussen, gespreksgroepen of coaching aan te bieden. Cursussen en trainingen zijn praktisch van opzet en hebben als doel u te leren hoe u bepaalde zorg het beste kunt verlenen of hoe u een sociaal netwerk organiseert en onderhoudt. Maar het kan ook gaan om goed te leren 'Hoe te zorgen voor uzelf', leren uw grenzen te bewaken zodat u de zorg lang en met plezier vol kunt houden.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Klik dan hier. Of neem contact op met onze klantenservice via 088-8 233 233 of vul onderstaand formulier in.

Gerelateerde items

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten