Gouden koffie

Op enkele locaties zijn er de ‘Gouden koffiemomenten’ voor ouderen die zich alleen voelen staan. Ook mantelzorgers worden hartelijk uitgenodigd om hierbij aan te sluiten. Even buurten en met elkaar in gesprek gaan onder het genot van een kopje koffie of thee. Soms over een onderwerp die u allen aangaat maar altijd laagdrempelig en betrokken .en jij één van de 2,6 miljoen Mantelzorgers in Nederland, die onbetaald en soms onbedoeld betrokken is bij de zorg en ondersteuning van je partner, familielid, vriend of buurtgenoot. Zelfs als je het graag uit liefde doet, heb je soms eenvoudigweg teveel op je bordje liggen en ben je de balans privé / werk en mantelzorger zijn kwijt.

Herkenbaar? Neem dan contact op met een mantelzorgcoach. Samen maken we concrete doelen. Bijvoorbeeld:  hoe leer je anders om gaan met de ontstane situatie waarbij je energie overhoudt en je leven weer in balans is.

 

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten