Mevrouw de Vet (93)

Mevrouw de Vet woont vijf jaar in De Hoge Boekenrode, een appartementencomplex in Rotterdam-Zuid. Bewoners van de flat wonen zelfstandig, maar ontvangen een passend zorg- en dienstenpakket van Aafje. Op de begane grond is restaurant Boekenrode. Dit restaurant is ook een ontmoetingsplein; een ruimte waarin (wijk)bewoners gezellige activiteiten kunnen doen. Mevrouw de Vet is – wanneer er iets plaatsvindt – altijd te vinden op het ontmoetingsplein.
Mevrouw de Vet (93)

“Als er wat te doen is, ben ik er altijd bij. Beneden doen we de leukste dingen. Denk aan creatieve activiteiten zoals schilderen, handwerken en tekenen, maar ook aan themamiddagen, bingo en muzikale evenementen. Schilderen vind ik het leukste, maar ik geniet ook met volle teugen als er een koor komt zingen. Dan doe ik gewoon mee!

Soms is er een winkeltje in de gang met lekkernijen of kleding. Het is altijd leuk om daar even te snuffelen. Ook eet ik altijd in het restaurant. Iedere dag om vijf uur geniet ik van de maaltijd. Ontbijten en lunchen doe ik in mijn eigen huis.

Op het ontmoetingsplein kom ik veel buren tegen. Vaak is dat gezellig en we maken altijd even een praatje. Sinds kort komen ook steeds meer mensen van buitenaf naar de activiteiten. Ik vind dat positief: zo leer ik nieuwe mensen kennen.”

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten