Vrienden van Aafje

De stichting ‘Vrienden van Aafje’ zet zich graag belangeloos in voor leuke en bijzondere extra’s voor klanten. Bijvoorbeeld een gratis bezoek aan een theater, museum of evenement, zoals een bezoek aan het CHIO Rotterdam (het paardenfestijn in Kralingen). Maar ook voor de aanschaf van een recreatie rolstoelbus, een duofiets spant de Vrienden van Aafje zich dagelijks in.

Het in vervulling laten gaan van wensen en dromen kunnen we niet alleen. Daarom zoeken wij altijd sponsors en donateurs onder bedrijven en particulieren. Iedere bijdrage is welkom, of het nu in geld is of in goederen en diensten. In een tijd dat we in de zorg alle zeilen moeten bijzetten, is het dubbel plezierig om een beroep te kunnen doen op de maatschappelijke betrokkenheid van mensen en organisaties.

Donateur worden

U kunt een bedrag overmaken naar Bankrekening NL45 INGB 0662 7595 67 t.n.v. Vrienden van Aafje, Rotterdam. Vrienden van Aafje is aangesloten bij de landelijke supportactie. Dit houdt in dat als u Vrienden van Aafje financieel steunt, u elk kwartaal meedoet met een loterij en kans maakt op mooie prijzen.

 

Meer informatie

Jenny Broomans, email Info@vriendenvanaafje.nl.

Het aanvraagformulier voor welzijnsprojecten vindt u onderaan deze pagina,
of kunt u downloaden via deze link.

Op www.devriendenvanaafje.nl vindt u meer informatie.

 

Downloads

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten