Vastgoed

De stabiele marktpositie van Aafje zorgt ervoor dat er geïnvesteerd wordt in nieuwe of gerenoveerde huisvesting. Voor Aafje erg belangrijk, omdat zij met haar  huisvestingsplannen meer tegemoet wil komen aan de behoefte, die kwetsbare ouderen hebben voor hun woonomgeving. Die meer voldoet aan moderne wensen voor zorg, veiligheid en gezelligheid. 

Persoonsgerichte zorg centraal
Voor Aafje staat persoonsgerichte zorg centraal. Het ontwikkelde programma van eisen voor het vernieuwen van de verpleeghuizen door architecten en bouwondernemingen is daarop ingericht. Hierin is bijvoorbeeld vastgesteld hoe de eigen woningen met badkamer onderdeel moeten zijn van kleine woongroepen. Een gezamenlijke, gezellige huiskamer met (beschermde) buitenruimte komen in deze plannen ook nadrukkelijk aan de orde. Daardoor kan de zorg zoveel mogelijk als thuis georganiseerd worden. Technische hulpmiddelen (domotica) en een aangename, duurzame klimaatbeheersing maken het gewenst wooncomfort compleet.

Healing environment
Een comfortabele en prettige woonomgeving voor de bewoners moet hand in hand gaan met goede en veilige werkomstandigheden voor de medewerkers van Aafje, maar ook voor vrijwilligers en mantelzorgers. Een ‘healing environment’ werkt mee aan het welbevinden van bewoners en het eventuele herstel van klanten (kort verblijf). Daarnaast zorgt het voor rustige werkomgeving en draagt het bij aan vermindering van ziekteverzuim.

Gerelateerde items

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten