Verblijf met palliatief terminale zorg

U komt voor palliatief terminale zorg (voorheen ZZP 10) in aanmerking als u nog thuis woont, maar u vanwege een terminale ziekte meerdere keren per dag persoonlijke verzorging, zeer intensieve zorg, begeleiding en zware pijnbestrijding nodig heeft. Evenals speciale medische apparatuur en gespecialiseerd personeel, waardoor thuis wonen niet langer mogelijk is.

Palliatief terminale zorg (voorheen ZZP 10)
De indicatiestelling door het CIZ van zorgprofiel ZZP VV 10 is met ingang van 1 januari 2018 komen te vervallen. Als u aan de voorwaarden voldoet, en beschikt over een terminaliteitsverklaring, kunt u gebruik maken van de intensieve palliatief terminale zorg. In alle situaties geldt dat een terminaliteitsverklaring van de arts wordt opgenomen in de administratie van Aafje.

Professionele verpleegkundigen en verzorgenden kunnen u de nodige verzorging en verpleging bieden. Diverse specialistische verpleegkundigen en andere hulpverleners – zoals de geestelijk verzorger, de psycholoog, de fysiotherapeut, de maatschappelijk werker – staan voor u klaar

De zorg uit bovenstaande arrangement is gebaseerd op de CIZ-indicatie die u heeft gekregen en wordt gefinancierd op basis van de Wlz. Onze klantadviseur helpt u graag vrijblijvend met advies of bij het aanvragen van een passende indicatie.

Maak direct een afspraak

Gerelateerde locaties

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten