Verblijf met palliatief terminale zorg

U komt voor palliatief terminale zorg (voorheen ZZP 10) in aanmerking als u nog thuis woont, maar u vanwege een ziekte meerdere keren per dag persoonlijke verzorging, zeer intensieve zorg, begeleiding en zware pijnbestrijding nodig heeft. Evenals speciale medische apparatuur en gespecialiseerd personeel, waardoor thuis wonen niet langer mogelijk is.

Palliatief terminale zorg (voorheen ZZP 10)
De indicatiestelling door het CIZ van zorgprofiel ZZP VV 10 is met ingang van 1 januari 2018 komen te vervallen. Als u aan de voorwaarden voldoet, en beschikt over een terminaliteitsverklaring, kunt u gebruik maken van de intensieve palliatief terminale zorg. In alle situaties geldt dat een terminaliteitsverklaring van de arts wordt opgenomen in de administratie van Aafje.

Professionele verpleegkundigen en verzorgenden kunnen u de nodige verzorging en verpleging bieden. Diverse specialistische verpleegkundigen en andere hulpverleners – zoals de geestelijk verzorger, de psycholoog, de fysiotherapeut, de maatschappelijk werker – staan voor u klaar

De zorg uit bovenstaande arrangement is gebaseerd op de CIZ-indicatie die u heeft gekregen en wordt gefinancierd op basis van de Wlz. Onze klantadviseur helpt u graag vrijblijvend met advies of bij het aanvragen van een passende indicatie.

Maak direct een afspraak

Gerelateerde locaties

 • Aafje Revalidatie Franc...

  Rotterdam
  Aafje Revalidatie Franciscus (in Rotterdam-Noord) beschikt over 60 eenpersoonskamers en zes kamers waar gasten met hun partner kunnen verblijven. De revalidatielocatie heeft een eigen hoofdingang die te bereiken is via de hoofdingang van het ziekenhuis.

  Rotterdam
  Kleiweg 500, 3045 PM
  010 422 4040

 • Aafje Revalidatie Maass...

  Rotterdam
  In Rotterdam-Zuid is Aafje Revalidatie Maasstad gevestigd in de Zorgboulevard met een vaste verbinding naar het ziekenhuis. Aafje Revalidatie Maasstad beschikt over 79 eenpersoons- en 42 tweepersoonskamers.

  Rotterdam
  Maasstadweg 2, 3079 DZ
  088 823 2000

 • De Vijf Havens, verplee...

  Prins Alexander, Rotterdam
  In De Vijf Havens verpleegd wonen, kunnen ouderen met intensieve verpleging op de verpleegafdeling wonen. Ook mensen met dementie wonen hier op de juiste plek.

  Prins Alexander, Rotterdam
  Zevenkampse Ring 40, 3068 PZ
  088 823 1013

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten