Aanvullende diensten

Aafje levert naast zorg ook verschillende aanvullende diensten in de huizen. Sommige diensten leveren wij in alle huizen, andere diensten zijn afhankelijk van de locatie waar u woont of verblijft. Alle prijzen die hieronder genoemd worden zijn geldig met ingang van 1 januari 2020. Ieder jaar worden deze aangepast aan de inflatie. Op het aanvraagformulier vult u in vanaf welke datum u gebruik wilt maken van de diensten (de ingangsdatum). Vanaf dat moment worden ook de eventuele kosten in rekening gebracht.

Aanvullende diensten huizen Frequentie  Bedrag in 2020 (€)
Merken kleding en linnengoed Eénmalig  59,60
Wassen kleding (incl kleine reparaties) Per maand  72,65
Wassen alleen onderkleding
(alleen voor klanten met een oude regeling van voor 2011)
Per maand  37,75
Telefoon all-in abonnement (inclusief gesprekskosten en btw) Per maand  14,55
Kabelaansluiting tv signaal (alleen Slinge) Per maand    9,25
Borg voor sleutel/sleutelkaart/tac Per stuk  25,00
Inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering Per maand     5,70
Maaltijden (alleen Slinge) Per maand 171,65
Alarmering (alleen Slinge) Per maand     8,60
Bijdrage activiteiten Per maand     9,00

Basisabonnement TV Ziggo (alleen voor verpleeghuisbewoners; 

klanten die wonen in het verzorgingshuis dienen zelf een TV aansluiting

te regelen).

Per maand   18,69
Toegangspas (Alleen Roo en Rozenburcht) Per maand   20,00
Te vergoeden door Aafje Frequentie Bedrag in 2020 (€)
Vergoeding voor broodmaaltijden Per maand   68,05
Vergoeding voor broodmaaltijden en warme maaltijden Per maand 174,95
Vergoeding waskosten (alleen oude regeling klanten verz. voor 2009) Per maand   24,75

 

Kleding, beddengoed en linnengoed voorzien van uw gegevens (merken)

Als u bij ons komt wonen, raden wij u aan om uw kleding, beddengoed en linnengoed te laten voorzien van uw naam. Dit kan belangrijk zijn om vermissing of vergissing te voorkomen. Ook als de was door uw familie verzorgd wordt adviseren wij u dit te laten doen. Als uw gegevens niet in uw kleding, beddengoed of linnengoed staan, dan kan Aafje niet aansprakelijk worden gesteld als dat is zoekgeraakt. Voor het merken van uw kleding, beddengoed en linnengoed betaalt u éénmalig € 59,60.
 

Wassen van uw kleding

Bij Aafje organiseren wij graag het wassen van uw kleding. Voor een vast bedrag per maand wordt uw bovenkleding en onderkleding gewassen, gestreken, gevouwen en teruggebracht naar uw kamer. Bij de waskosten zijn ook kleine reparaties inbegrepen. Ook zorgen wij voor het stomen van uw kleding welke niet gewassen mag worden. Het duurt enkele dagen voordat de kleding weer bij u terug is. Daarom is het belangrijk dat u voldoende kleding in huis heeft. Voor het wassen van uw kleding betaalt u per maand € 72,65.

 

Gratis gebruik en wassen van Aafje linnengoed en beddengoed (intramuraal)

U kunt bij Aafje gratis gebruikmaken van het linnengoed en beddengoed. Dit wordt door ons gratis verstrekt, gewassen en onderhouden.
 

Gebruik en wassen van eigen linnengoed en beddengoed (intramuraal)

Gebruikt u liever uw eigen linnengoed en beddengoed, dan kan dit ook. Uw beddengoed en linnengoed wordt door ons gratis gewassen. Wij vragen u dan wel om dit door ons te laten merken (zie punt 1).


Telefoon

Wij kunnen voor u een telefoonaansluiting regelen via onze telefooncentrale. Voor het all-in abonnement (abonnements- en gesprekskosten) betaalt u per maand € 14,55.


Borg sleutels

Indien u een sleutel, sleutelkaart of tac van ons ontvangen heeft vragen wij hier een borg voor. De borg per sleutel, sleutelkaart of tac bedraagt € 25,00 (per stuk). Bij het beëindigen van de overeenkomst levert u alle ontvangen items weer in. Het bedrag aan borg wordt na het inleveren van de sleutels op uw rekening gestort.

 

Kabelaansluiting tv signaal

Locatie: Slinge
In deze locatie is een kabelaansluiting voor het tv signaal aanwezig.
U betaalt voor de kabelaansluiting tv signaal per maand € 9,25.

 

Inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering

Als u bij ons komt wonen zorgt u er zelf voor dat u verzekerd bent voor uw inboedel en aansprakelijkheid. U kunt ook via Aafje een verzekering afsluiten voor uw inboedel- en aansprakelijkheid. U betaalt hiervoor het totaalbedrag per maand van €5,70. Een aparte toelichting op de verzekering is beschikbaar.
 

Kostbaarhedenverzekering

Indien u kostbaarheden heeft die niet binnen de inboedelverzekering vallen kunnen deze met een kostbaarhedenverzekering verzekerd worden, het bedrag per maand is afhankelijk van het gewenste te verzekeren bedrag. De toelichting bewonersverzekering is apart aan te vragen.
 

Vergoeding broodmaaltijden (intramuraal)

Locatie: Meerweide Verzorgingshuis, Reyerheem, Burghsluissingel en Slinge
In deze locaties kunt u gebruikmaken van de broodmaaltijden van Aafje. Als u wilt kunt u ook zelf voor uw broodmaaltijden zorgen. Dan ontvangt u maandelijks € 68,05 van Aafje.
Locatie: De Vijf Havens Verzorgingshuis, De Nieuwe Plantage, Koningshof, Hoppesteyn. In deze locaties bieden wij geen broodmaaltijden. Maandelijks ontvangt u € 66,20 van Aafje om uw broodmaaltijden zelf te verzorgen.
 

Vergoeding brood- en warme maaltijden (intramuraal)

Locatie: Burghsluissingel en Slinge
In deze locaties kunt u gebruikmaken van de brood- en warme maaltijden van Aafje. Als u wilt kunt u ook zelf voor uw brood- en warme maaltijden zorgen. Dan ontvangt u maandelijks € 174,95 van Aafje.

 

Kassapas met of zonder betaalfunctie

Locatie: Reyerheem, Meerweide, De Twee Bruggen, De Vijf Havens, Hoppesteyn, Schiehoven, De Nieuwe Plantage en Koningshof. In deze locaties kunt u gebruik maken van een kassapas voor het kassasysteem in het restaurant, winkel en bij activiteiten van de locatie. Indien u kiest voor een kassapas met betaalfunctie draagt dit bij aan de veiligheid omdat u niet met contact geld hoeft te betalen. Met deze kassapas worden de aankopen op rekening geregistreerd en wordt dit bedrag aan het eind van de maand van de door u opgegeven rekening geïncasseerd. (meer informatie in de flyer kassapas te verkrijgen in de locatie).
 

Tarieven Aanvullende Diensten 2020

Gerelateerde items

Downloads

Gerelateerde locaties

 • Slinge

  Charlois, Rotterdam
  Comfortabel en luxe wonen met de juiste zorg binnen handbereik.

  Charlois, Rotterdam
  Slinge 72 - 76, 3085 EW
  088 823 2100

 • Restaurant Reyerheem

  Ridderkerk, Ridderkerk
  Torenmolen 1 2986 GB Ridderkerk | dagelijks geopend van 10.00 tot 16.00 uur

  Ridderkerk, Ridderkerk
  Torenmolen 1, 2986 GB
  088 823 1017

 • De Vijf Havens, verplee...

  Prins Alexander, Rotterdam
  In De Vijf Havens verpleegd wonen, kunnen ouderen met intensieve verpleging op de verpleegafdeling wonen. Ook mensen met dementie wonen hier op de juiste plek.

  Prins Alexander, Rotterdam
  Zevenkampse Ring 40, 3068 PZ
  088 823 1013

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten