Waardigheid en Trots

Begin 2015 heeft Staatssecretaris Van Rijn het plan ‘Waardigheid en Trots (W&T), liefdevolle zorg voor onze ouderen’ gepresenteerd. Onderdeel van dit plan is het geven van ruimte om te vernieuwen aan locaties van verpleeghuiszorg die best practice willen worden.

Met het project Sfeermakers neemt Aafje deel aan het programma Waardigheid en Trots, liefdevolle zorg voor onze ouderen. Het ministerie van VWS: “Uw voorstel is sympathiek en draagt bij aan de verbetering van de kwaliteit van zorg, bezien door de ogen van de cliënt.”

Met ‘Sfeermakers’ geeft Aafje de bewoners van verzorg- en verpleeghuizen de ruimte zelf te bepalen hoe de inrichting van hun fysieke leefomgeving eruit ziet. Denk bijvoorbeeld aan opfleuren van de gangen, het gezelliger inrichten van huiskamers of sfeervolle zithoekjes in de gangen. Meer informatie over Sfeermakers vindt u op www.aafjesfeermakers.nl.

Bekijk onze pagina op de website van Waardig en Trots.

Meer informatie over het programma Waardigheid en Trots en de deelnemende organisaties vindt u op de website www.waardigheidentrots.nl

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten