Zorgkaart Nederland

Bent u tevreden met de zorg van Aafje? Geef dan uw waardering op Zorgkaartnederland.nl.

ZorgkaartNederland is het meest complete en onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland. Alles staat op één plek. U hoeft dus niet langer op verschillende websites te zoeken naar de zorg van hun keuze.

Hoe meer waarderingen en meningen, hoe meer ervaringen u deelt met anderen, hoe meer de zorg in kaart wordt gebracht. U geeft ons inzicht in onze prestaties. Uw waardering geeft ons praktische suggesties voor het verder verbeteren van onze dienstverlening. En wij kunnen onze zorg beter afstemmen op uw wensen.

ZorgkaartNederland biedt u een objectief en betrouwbaar referentieplatform met betrekking tot uw ervaring in de gezondheidszorg.

Wat is ZorgkaartNederland?

Kwaliteit overzichtelijk gepresenteerd

Op internet is het aanbod van zorg in uw regio versnipperd. Dit maakt het lastig de zorg te vinden die het best aansluit bij uw specifieke situatie. Ook is het vaak onmogelijk om op één plek de kwaliteitsinformatie, kwaliteitsonderzoeken en/of ervaringen van derden te vinden.

ZorgkaartNederland houdt het aanbod van zorgaanbieders op één website bij, samen met (verwijzingen naar) kwaliteitsgegevens. Ook vragen we uw mening over onderwerpen die u in de zorg belangrijk vindt, op deze manier maken we een belangrijke stap naar een transparant en genuanceerd overzicht van het zorgaanbod in Nederland. Met als uiteindelijk doel de kwaliteit van de zorg zo goed mogelijk in kaart te brengen.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten