Martha Flora

Zorgorganisaties Fundis, Aafje en Martha Flora, aanbieder van particuliere dementiezorg, hebben in Rotterdam een nieuw Martha Flora locatie geopend. 

Stijlvol

Martha Flora Rotterdam is een particulier verpleeghuis in stijlvolle architectuur geïnspireerd door Frank Lloyd Wright.  De gekozen bouwstijl past goed in de omgeving en is op diverse plekken in de Rotterdamse wijk Hillegersberg terug te vinden. Martha Flora Rotterdam is ruim opgezet. Er zijn 24 moderne zorgstudio's en 5 appartementen voor echtparen gerealiseerd die van alle gemakken voorzien zijn. Bewoners hebben naast een  privé appartement toegang tot de gemeenschappelijke leefomgeving, de zogenaamde meander. Al naar gelang van de stemming van de bewoners kunnen zij verblijven in een bibliotheek, huiskamer, eetkeuken en atelier. De tuinkamer sluit aan op de omliggende gemeenschappelijke tuin. Een aantal appartementen beschikt over een grondgebonden terras.

Kennisdeling

Fundis , Aafje en Martha Flora hebben ieder op hun eigen wijze veel ervaring in de zorgverlening aan mensen met dementie. Bij de realisatie van Martha Flora Rotterdam is gebruik gemaakt van ieders netwerk. De exploitatie van de locatie gaat conform het Martha Flora concept. 

Bij Martha Flora hebben bewoners naast een eigen comfortabel appartement ook de keuze uit uiteenlopende gemeenschappelijke ruimten, met diverse sferen en een verschillend prikkelaanbod. Martha Flora Rotterdam wordt omarmd door een geheel omheinde en weelderig beplante tuin met zonneterrassen en ruimte voor activiteiten. Deels is de tuin geheel afgeschermd in verband met privacy en een gevoel van veiligheid. Aan twee zijden heeft de tuin een meer open karakter om het contact met buiten en de verbinding met de wijk te benadrukken. De bewoners stappen vanuit hun eigen zorgstudio bijna direct in de meander waar men samen met de andere bewoners kan verblijven. Verder beschikt de locatie over 5 comfortabele echtpaarappartementen op de tweede verdieping, ieder met een eigen dakterras. Hier kunnen echtparen, in het geval dat één van beiden een intensieve zorgvraag heeft, samen blijven wonen en hoeven niet noodgedwongen gescheiden te gaan wonen. En kan men genieten van het comfort van 24/7 hoogwaardige zorg en services dichtbij.

Op locatie zoekt Martha Flora altijd intensieve verbinding en samenwerking met regionale zorgaanbieders. Voor Martha Flora Rotterdam is dat Fundis (25%) en Aafje (25%).

Meer informatie over Martha Flora vindt u hier:

www.marthaflora.nl

 

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten