Hospice IJsselPolder

Hospice IJsselPolder en Aafje gaan samenwerken. Aafje gaat de zorg verlenen in het hospice, dat in april 2021 de eerste bewoners verwelkomde.

Liefde, kennis en kunde

Hospice IJsselPolder ligt aan de Thomas Mannplaats 299 in Rotterdam Ommoord en beschikt over vier eenpersoonskamers met een warme, huiselijke sfeer. Het team van het hospice biedt aandacht en ondersteuning waar gewenst en waar nodig. Alles in IJsselPolder gebeurt met liefde, kennis en kunde.

Bewoners houden zelf de regie

Mensen in de laatste levensfase houden in Hospice IJsselPolder zelf de regie, zodat zij het leven op geheel eigen wijze kunnen afronden. Een visie die past bij die van Aafje. Aafje streeft ernaar om de invloed van zorg op het leven van bewoners zo klein mogelijk te maken. Door dat te doen, ontstaat ruimte voor de dingen die er echt toe doen. Iets dat zeker ook in de laatste levensfase erg belangrijk is.

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst

Donderdag 22 april 2021 zetten Els Imthorn, manager Hospice IJsselpolder en Mariska van Oosten, manager thuiszorg Aafje, hun handtekeningen onder de overeenkomst. Hiermee is de samenwerking, die de maanden daarvoor al tot in detail werd uitgewerkt, officieel.

Hospice IJsselPolder
Thomas Mannplaats 299
3069 NJ Rotterdam

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten