Nieuws

Geplaatst op:
image description

Bliksemstages bij Aafje: jongeren maken kennis met de zorg

Aafje bundelde de krachten met JINC en ontvangt sindsdien tientallen leerlingen in het Psychogeriatrisch Expertisecentrum Aafje Smeetsland. De resultaten van deze samenwerking zijn erg goed!

Lees verder
image description

Aafje en Star-shl blijven samenwerken

De samenwerking tussen Aafje en diagnostisch centrum Star-shl is officieel verlengd. Bestuurders Guy Buck en Jeroen Bos tekenden het vernieuwde contract. Hierin is speciale aandacht voor duurzaamheid én veiligheid.

Lees verder
image description

Snelvinder: nooit meer zoeken naar spullen

Op Aafje-locatie De Nieuwe Plantage loopt sinds kort een pilot met Asset Tracking: een inventief systeem om spullen terug te vinden. Projectleider ICT Wilco Jespers en Teammanager Diensten Fernando Abbate vertellen over dit succesvolle project.

Lees verder
image description

Aafje en Laurens bundelen krachten voor optimale thuiszorg

Na een grondige voorbereiding gaan de verpleegkundig technische teams van Aafje en Laurens vanaf maandag 5 februari samen verder als het Verpleegkundig Technisch Team Rijnmond.

Lees verder
image description

Aafje opent Hof van Kralingen: modern verpleeghuis vol beleving

Donderdag 25 januari verrichtte wethouder Zorg, Ouderen en Jeugdzorg Ronald Buijt de officiële opening van onze nieuwste locatie. Met taart, slingers, muziek én natuurlijk de onthulling van de Aafje-spreuk.

Lees verder
image description

Aafje-collega’s rapporteren vanaf nu pratend

De laatste ontwikkeling in de ONS-app van Attendi is de spraak-naar-tekstfunctie. Hiermee kunnen collega’s via hun mobiel of tablet heel makkelijk rapporteren en praten met het cliëntendossier.

Lees verder