Voorronde Ouderen Songfestival bij Aafje Grand Café Zuiderkroon. Doe mee op zondag 11 september

Geplaatst op 19-07-16
Voorronde ouderen songfestival
Het Ouderen Songfestival bestaat 25 jaar. Ooit kleinschalig begonnen in Amsterdam. Inmiddels uitgegroeid naar een landelijk festival. Met voorrondes o.a. in Friesland, Zuid- en Noord-Holland en Flevoland. Maar deelnemers uit het gehele land. Een zangwedstrijd voor mensen vanaf 55 jaar. Deelname is gratis.

Uit de 10 voorrondes kiest een deskundige jury met als vaste voorzitter (Ben Lansink) 3 a 4 deelnemers, die doorgaan naar de Halve Finale. Dit jaar in Houten en Heerenveen. Het genre is vrij. Iedereen mag een eigen keuze maken voor één lied, dat ook het vaste lied blijft tijdens het hele festival. In de voorrondes zal onze muzikaal leider Kees van Zandwijk iedereen op piano begeleiden. Vervolgens in de halve Finale’s en de Grande Finale (dit jaar weer in DeLaMar) hebben we een fantastisch orkest.

Tijdens de voorronde gaan we met z’n allen repeteren vanaf 10.00 uur. Om 14.00 uur hebben we dan de voorstelling met publiek en uiteraard de jury. Als alle liedjes gezongen zijn gaat de jury in beraad en is pauze.
Zodra er "witte rook” is gaan we verder met het verslag van de jury. Bloemen, foto’s en nog één lied dat is de voorstelling voorbij. Blije kandidaten en uiteraard ook zeer teleurgestelde deelnemers, maar dat hoor bij een wedstrijd.
Aanmelden:
Stichting JAM
Amsteldijk 126 h
1078 RS Amsterdam
020 6220183

Of via het formulier op de website. www.ouderensongfestival.nl
 

Toeschouwers

Wilt u toeschouwer zijn bij deze voorronde van het Ouderen Songfestival dan kunt u kaarten kopen  € 5,- (dit is inclusief een kopje koffie/thee) bij de kassa van Grand Café Restaurant Zuiderkroon, Vlissingenplein 108 te Rotterdam Tel: 088 823 1021

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten