Virtueel fietsen voor ouderen

Geplaatst op 27-03-17
In het kader van vernieuwing Zorg & Welzijn introduceren de Welzijnscombinatie IJsselmonde, zorgorganisatie Aafje en Hogeschool Rotterdam in het Huis van de Wijk een (dagbestedings)activiteit voor ouderen met beginnende dementie; Virtueel fietsen.

Virtueel fietsen is een beweegactiviteit, waar eigenlijk iedereen aan mee kan doen. Tijdens het fietsen op een hometrainer komen op een groot videoscherm beelden van een route naar keuze voorbij. En het fijne is dat iedereen fietst op zijn of haar eigen tempo.

In dit nieuwe project organiseren wij deze activiteit vanaf 3 april speciaal voor ouderen met beginnende dementie (met of zonder indicatie). Zij kunnen drie keer per week op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 tot 16.00 uur gratis deelnemen aan deze gezellige activiteit. Naast dat het leuk is voor de deelnemers, is het ook een prima mogelijkheid om mantelzorgers even te ontlasten.

Aanmelden kan door op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur te bellen naar de dagbehandeling van Aafje Meerweide op 010 292 13 11.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten