Terugblik activiteiten in maart op locatie Aafje Schiehoven

Geplaatst op 06-04-18
3
Naast de centrale activiteiten die wekelijks plaatsvinden zoals de koffieochtenden, gymgroepen, muziekmiddagen etc zijn in maart ook ‘bijzondere’ activiteiten uitgevoerd.

Op vrijdag 9 maart vond het Themadiner plaats. Dit stond in het teken van Hollywood. Deze avond werd muzikaal ondersteund door John & Marion.

Sinds maart komt Zora, de zorgrobot, weer langs op de afdelingen in Schiehoven. De afdelingen worden één keer per maand bezocht. Zora kan zingen, dansen en bewegen. Onze bewoners worden gestimuleerd om hetzelfde te doen.

Vrijdag 16 maart was Nationale Pannenkoekendag. Een vrolijk samenzijn van jong en oud. Wij kregen bezoek van leerlingen van de Goede Herder school die samen met onze bewoners pannenkoeken hebben gebakken op de afdelingen.

In het kader van de week van Zorg en Welzijn opende Schiehoven op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart haar deuren. Een ieder was welkom om aan de verschillende activiteiten deel te nemen die in het teken stonden van bewegen. Vrijdag zijn jongeren van Excelsior langsgeweest die samen met onze bewoners, mantelzorgers en familieleden ‘de bal hebben hooggehouden.’ Na afloop werden de aanwezigen getrakteerd op pannenkoeken.

Zaterdag vond een informatiemarkt plaats. Bezoekers, familieleden, buurtbewoners en (nieuwe) medewerkers hebben een bezoek aan onze locatie gebracht. Ook Olga Commandeur van het Tv-programma ‘Nederland in Beweging’ is langs geweest en heeft jong en oud in beweging gebracht.


Dank aan alle vrijwilligers en medewerkers die een bijdrage hebben geleverd om deze dagen tot een succes te maken!

 

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten