Talentprogramma voor wijkverpleegkundigen

Geplaatst op 16-03-17
Afbeelding talentprogramma voor wijkverpleegkundigen
In mei starten bij Aafje i.s.m. GrowWork

Wil jij graag als wijkverpleegkundige aan de slag? Wij hebben oog voor jouw talent! Daarom bieden Aafje en GrowWork een gratis talentprogramma, speciaal voor wijkverpleegkundigen. Met na afloop direct een vast contract!
Het aantal ouderen neemt toe en blijft steeds vaker in hun eigen vertrouwde omgeving wonen. Daardoor neemt de behoefte aan goede thuiszorg toe en zijn er de komende jaren veel wijkverpleegkundigen nodig. Ben jij daar op voorbereid? 

Talentprogramma
Het talentprogramma helpt je in te spelen op de actuele ontwikkelingen waarbij kennis én jouw persoonlijke vaardigheden centraal staan. Daarnaast word je gedurende de opleiding begeleid door een persoonlijke coach.

Het talentprogramma bevat 5 modules (10 lesdagen) waaronder de module vakbekwaam indiceren en organiseren in de wijk, coachingsvaardigheden en implementatievaardigheden. Het Talentprogramma is geaccrediteerd door het Kwaliteitsregister V&V (60 punten!). Tijdens elke lesdag heb je intervisie met je collega wijkverpleegkundigen en wissel je ervaringen uit.

Rotterdam, Dordrecht en Ridderkerk
Bij Aafje kan je direct aan de slag als wijkverpleegkundige. Wij bieden thuiszorg in de regio Rotterdam, Dordrecht en Ridderkerk. Ga naar www.werkenbijaafje.nl en je ziet de vacatures voor wijkverpleegkundige, incl. talentprogramma.

Er zijn nog vrije plekken voor het talentprogramma in mei. Solliciteer via www.werkenbijaafje.nl of bel voor meer informatie Aafje Werving & Selectie: 088 823 1088

Ervaring van Margot
Wat is er zo leuk aan deze baan? Margot, wijkverpleegkundige bij Aafje, vertelt over haar werk:

http://www.werkenbijaafje.nl/verhalen/voelsprieten-zijn-onmisbaar-in-de-wijk

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten