PG, observatie en herstel

Geplaatst op 16-02-16
Pg
Heeft de patiƫnt naast revalidatie ook te maken met depressie en/of dementie? Dan is er waarschijnlijk meer tijd nodig dan drie maanden. Voor revalidatie en PG biedt Aafje mogelijkheden op locatie Smeetsland.

Voor wie?

Het zorgprogramma ‘PG, observatie en herstel’ is bedoeld voor patiënten bij wie sprake is van complexe somatische zorg, matige tot slechte vitaliteit (conditie, mobiliteit, ADL afhankelijk), lichte tot matige cognitieve functiestoornissen en/of veelal overbelaste mantelzorg.

Opname

Een multidisciplinair behandelteam en diverse specialistische verpleegkundigen

staan klaar voor de patiënt bij Aafje locatie Smeetsland. Dit team staat onder eindverantwoording van de Specialist Ouderengeneeskunde.

 

Tijdens de opname werken we er naartoe dat de patiënt terug kan gaan naar huis, al dan niet met dagbesteding en/of thuiszorg. Van de familie vragen we een actieve bijdrage. Merken we tijdens de opname dat de patiënt niet naar huis of naar het verzorgingshuis kan gaan? Dan zoeken we passende vervolgzorg.

Meer weten?

Onder meer Victor Spieseke, specialist ouderengeneeskunde en David Kwawegen, (project)verpleegkundige, zijn betrokken bij dit project. Heb je vragen, stel ze aan één van hen.

Transferverpleegkundigen kunnen patiënten in de ochtend aanmelden via de verwijslijn 088 8 231 231.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten