Margot Zwaans ambassadeur van de wijkverpleegkundigen

Geplaatst op 20-06-19
V vn1
​De beroepsvereniging van zorgprofessionals V&VN bundelt de krachten van wijkverpleegkundigen. Om talentvolle wijkverpleegkundigen te ondersteunen biedt V&VN een ambassadeurstraject. Margot Zwaans, wijkverpleegkundige bij Aafje, doorliep dit ambassadeurstraject succesvol en mag zich nu ambassadeur van de wijkverpleegkundigen noemen.

Als ambassadeur is Margot nu in staat belangen te behartigen, te lobbyen en te onderhandelen in het belang van de beroepsgroep. Ze kan met partijen in het veld in gesprek gaan over positionering en financiering van de wijkverpleegkundigen. Aafje vindt dit belangrijk en is trots dat Margot zich hiervoor inzet.

Op het terrein van de wijkverpleging volgen de ontwikkelingen elkaar momenteel in een hoog tempo op. Mede door de inzet van ambassadeurs als Margot wordt de beroepsgroep weer stevig op de kaart gezet.

Alle ambassadeurs vormen met elkaar een landelijk dekkend netwerk van wijkverpleegkundigen. Ze worden ingezet bij presentaties, debatten, scholingen en politieke bijeenkomsten door V&VN en hun eigen organisaties.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten