Feestelijke Lente-4-daagse Ontmoetingsplein Reyerheem

Geplaatst op 03-05-16
Lente
Van woensdag 18 t/m zaterdag 21 mei organiseren we op Aafje Ontmoetingsplein Reyerheem een feestelijke Lente-4-daagse.

Zo maar een greep uit de activiteiten: een lenteboeket maken, wandeltocht met de rollator of een smakelijke proeverij. 

Op woensdagavond openen we de Lente-4-daagse met een Oud-Hollands diner en een lezing over de Ridderkerkse politie. Op donderdag en vrijdag zijn er de hele dag door volop activiteiten zoals een modeshow, informatie over het levenstestament, korenoptreden, dansworkshop en een smakelijke proeverij. Op zaterdag is er de 'Gezelligste quiz' en een feestelijke buurtborrel ter afsluiting van de Lente-4-daagse. 

Programma Lente-4-daagse 

Benieuwd naar het programma? Deze vindt u onderaan deze pagina: Lente4Daagse. In het programmaboekje leest u ook welke activiteiten gratis zijn en voor welke we een kleine bijdrage vragen. 

Buurtgenoten ontmoeten 

Het ontmoetingsplein is dé plek waar bewoners van verzorgingshuis Reyerheem en buurtbewoners (65-plus) op ongedwongen wijze nieuwe mensen uit de buurt kunnen ontmoeten. Dat kan tijdens een creatieve workshop, sportieve activiteit of een smakelijke lunch of diner. Ook kunnen inwoners van Ridderkerk hier terecht met vragen op het gebied van zorg, welzijn en wonen. 

 

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten