Berichtgeving situatie paviljoen Smeetsland

Geplaatst op 15-01-21
Calla 1418653 960 720
Vanmorgen is een van de bewoners, in het ziekenhuis, aan de gevolgen van de brand in het paviljoen van Aafje Smeetsland van afgelopen woensdag overleden. Wij zijn enorm geschrokken en leven mee met de nabestaanden.

De situatie heeft op iedereen een enorme impact. Onze aandacht gaat dan ook voornamelijk uit naar de opvang en begeleiding van onze bewoners en de direct betrokken medewerkers.

In het paviljoen van Smeetsland, een apart vrijstaand gebouw op het terrein van verpleeghuis Smeetsland, heeft woensdagmorgen vroeg brand gewoed. De brand was binnen een uur onder controle. Het hoofdgebouw is niet getroffen. Alle aanwezigen werden geëvacueerd. Voor hen is een geschikte andere plek gevonden, waar zij alle zorg en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Ook de medewerkers krijgen hulp en ondersteuning. 9 personen werden naar het ziekenhuis gebracht. 

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten