Aafje en het CHIO Rotterdam 2016

Geplaatst op 28-06-16
Chio rolstoelplatform 2016 1
Van donderdag 23 t/m zondag 26 juni 2016 vierde het grootste outdoor paardenevenement van Nederland haar 68e editie. Naast genieten van dressuur, springen en show, speelt netwerken een grote rol. Elly van der Wal was ook dit jaar weer coördinator voor CHIO Zonder Hindernissen.

Aafje en het CHIO Rotterdam 2016 was weer een groot succes.

Van donderdag 23 t/m zondag 26 juni 2016 genoten ca. 900 Aafje klanten van het CHIO Rotterdam, het grootste outdoor paardenevenement van Nederland. Deze gratis toegangskaarten ontvangen we van de CHIO Rotterdam organisatie. De 10 vrijwilligers van CHIO Zonder Hindernissen zorgen dat het terrein toegankelijk was voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoelstoel zitten. Ze reden met drie golfkarren en de rolstoelbussen reden tot op het evenementterrein. Daarna werden ze vervoerd over verharde weg naar het speciale rolstoelterras. De gasten zaten op dit speciale terras eerste rang.

Waardering alom

Een van de vele bedankjes die wij ontvangen van tevreden gasten:

"Ik wilde jullie nog even bedanken voor de fantastische dag! Mijn moeder heeft enorm genoten. Jullie behandelen de mensen met een beperking echt als VIPS, heel erg bedankt!"

 

Bekijk hier de foto’s

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten