Medezeggenschap en adviesorganen

Centrale en lokale Cliëntenraden

Zowel binnen de thuiszorg als de locaties zijn lokale cliëntenraden actief die het management gevraagd en ongevraagd adviseren over onderwerpen over het lokale beleid. De lokale clientenraden zijn verenigd in een Centrale Cliëntenraad (CCR) voor Aafje brede onderwerpen met de Raad van Bestuur.

​Iedere locatie van Aafje heeft een eigen  cliëntenraad. Ook de thuiszorg. Vanuit daar behartigen wij de belangen van alle mensen die bij Aafje wonen. In de folder in de bijlage leest u meer informatie over wat de cliëntenraad doet en voor u kan betekenen.
 

Meer informatie over de Cliëntenraad
 

OR

​​​​​​Tevreden medewerkers zijn belangrijk. De ondernemingsraad (OR) is er voor het behartigen van hun belangen. De raad volgt alle ontwikkelingen en adviseert de Raad van Bestuur. De leden van de OR hebben ook aandacht voor onze klanten, financiële zaken en de bedrijfsvoering. Van een goede werkomgeving profiteren we namelijk allemaal. 

Vragen t.a.v. de OR kunnen per e-mail via ondernemingsraad@aafje.nl


Overige interne adviesraden

Leden van de VVAR (Verzorgende en Verpleegkundige advies Raad) of de SMAR (Sociaal Medische Advies Raad) geven de Raad van Bestuur gevraagd en ongevraagd advies en zijn actief betrokken bij het opstellen van bijvoorbeeld het kwaliteitsplan 2018. Hiermee wil Aafje de deskundigheid van medewerkers benutten bij beleidsbeslissingen zonder dat het bureaucratiseerd. 

 

Terug naar het kwaliteitsvenster
 

Gerelateerde locaties

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten