Ervaringen en tevredenheid klanten De Twee Bruggen

Aafje krijgt op verschillende manieren inzicht in de waarderingen van bewoners en klanten voor de geleverde zorg- en dienstverlening.

ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is het meest complete en onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland. Aafje de Twee Bruggen wordt op Zorgkaart Nederland gewaardeerd met een gemiddelde van 7,9 in 2020. 
Op basis van de resultaten zijn in overleg met de lokale cliëntenraden acties ter verbetering geformuleerd. 

Bekijk Aafje op ZorgkaartNederland
 

Aanbeveling

Op ZorgkaartNederland wordt aan klanten gevraagd of zij Aafje locatie De Twee Bruggen aanbevelen aan vrienden en familie. Voor een overzicht over geheel Aafje verwijzen wij u naar het algemene kwaliteitsvenster

Klachten

Door regelmatig het gesprek aan te gaan met de klant of diens contactpersoon kunnen uitingen van ongenoegen, wensen en klachten goed en snel opgepakt worden. Er zijn drie klachten binnengekomen in 2020.

Gerelateerde locaties

 • De Twee Bruggen

  IJsselmonde, Rotterdam
  Verpleeghuis De Twee Bruggen in Rotterdam IJsselmonde is volledig gerenoveerd. De renovatie is zo goed als afgerond en weer open voor bewoners.

  IJsselmonde, Rotterdam
  Pascalweg 41, 3076 JK
  088 823 1012

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten