Die linnenkast? Daar ga ik voor shoppen bij Ikea

Mevrouw Struik is 94 lentes jong en woont al 2,5 jaar tevreden in Aafje Reyerheem. “Toen ik hier kwam wonen, wist ik niet dat er gerenoveerd zou gaan worden. Ik ben erg nieuwsgierig naar de nieuwe situatie en kijk vooral uit naar mijn ruime balkon!” vertelt ze.

“Na de vernieuwing wordt het absoluut beter in Reyerheem. Ik krijg meer ruimte, zodat het bed naar een aparte slaapkamer kan en ik eindelijk ruimte heb voor een echte linnenkast. Als het zover is, ga ik daar voor shoppen bij Ikea, met mijn kinderen!

Buitenlucht
Ook krijg ik een ruime douche en een groter balkon. Echt een voordeel, want ik houd zo van de buitenlucht! Ik zie mezelf al in het zonnetje zitten op mijn nieuwe balkon, lekker lezen in mijn boek. 

Verhuizing
Eerlijk is eerlijk, ik zie best op tegen de verhuizing. Maar ik weet dat mijn kinderen en ook Aafje er alles aan doen om het zo aangenaam mogelijk te maken. Aafje regelt de verhuizing, dat is een pak van mijn hart.

Tijdelijk
Gelukkig is de periode in de tijdelijke huisvesting te overzien. Daar woon ik straks zo’n 6 tot 9 maanden. Dat moet wel te doen zijn! Ik ben erg nieuwsgierig naar mijn de nieuwe situatie en hoop het allemaal te mogen beleven.

Weg met de rommel
Zo’n verhuizing is wel een goed moment om lekker veel op te ruimen. Hoeven we die rommel straks niet in- en uit te pakken,” lacht mevrouw Struik.  

Gerelateerde items

Gerelateerde locaties

 • Restaurant Reyerheem

  Ridderkerk, Ridderkerk
  Torenmolen 1 2986 GB Ridderkerk | dagelijks geopend van 10.00 tot 16.00 uur

  Ridderkerk, Ridderkerk
  Torenmolen 1, 2986 GB
  088 823 1017

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten