Ga naar Content

‘Fijn dat je er bent’
foto van mevrouw met verpleegkundige

Werken in de zorg?

Werken bij Aafje betekent dat je een boeiende tijd tegemoet gaat. Het werk is heel afwisselend en je krijgt veel waardering van klanten en collega’s. Je kunt op verschillende manieren bij Aafje aan de slag. Van fulltime tot vrijwilligerswerk en er is volop ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Ook is het mogelijk om leren en werken te combineren, of om stage te lopen bij ons. Aafje is onder meer gevestigd in Barendrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht. 
 

Voor en met mensen

Werken in de zorg betekent werken voor en met mensen. Verantwoordelijk werk, waarvoor je sociaal en communicatief ‘sterk’ moet zijn. Werken in de zorg doe je niet alleen met je handen, maar ook met je hart, ogen en oren. Bij Aafje willen we écht iets betekenen voor onze klanten. Dat doen we door goed te luisteren en er te zijn voor onze klanten. Zo dragen we bij aan herstel, aan een gevoel van veiligheid, aan gezondheid, aan zelfvertrouwen, aan plezier. Aan het leven.
 

Vacatures

Heb jij zin in leuk en waardevol werk en help je graag anderen? Dan zijn we op zoek naar jou!
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten welke vacatures wij hebben?
Bekijk ons vacatureoverzicht voor een compleet en actueel overzicht. Bij ons kan je bijvoorbeeld terecht voor vrijwilligerswerk Rotterdam, een baan in Barendrecht maar ook voor bijvoorbeeld vrijwilligerswerk Dordrecht!
 

Heb je interesse of vragen?

Neem dan contact op met de P&O Servicedesk,
bel 088 823 1444 of stuur een e-mail op servicedeskP&O@aafje.nl
(bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 – 16.30 uur)