Ga naar Content

Nieuws

foto van twee dames gezellig aan de wijn

Klassieke concerten in Aafje Reyerheem

31 januari 2012

Woonzorgcentrum Reyerheem van Aafje organiseert in samenwerking met Stichting Muziek In Huis vier klassieke kamermuziekconcerten.

Ook Vivera-infopunten bij Aafje in Zwijndrecht

31 januari 2012

Met de Vivera-infopunten is informatie over wonen, zorg, welzijn en inkomen vanaf nu nog beter bereikbaar voor inwoners uit Zwijndrecht.

Botdichtheidmetingen in Thuiszorgwinkel Rotterdam

31 januari 2012

De Aafje Thuiszorgwinkel aan de Rotterdam Zorgboulevard organiseert in samenwerking met overgangspraktijk Women’s Life botdichtheidmetingen voor vrouwen van 45 jaar en ouder.

bewoners op de dag van Aafje

Aafje viert de Dag van Aafje

31 januari 2012

Op vrijdag 27 januari vierden personeel en klanten van Aafje de allereerste Dag van Aafje.

Negatieve berichtgeving Aafje in het AD

25 januari 2012

Aafje is de afgelopen dagen negatief in het nieuws verschenen in het AD. In de krant staat dat medewerkers van Aafje Hulpthuis na lange dienstverbanden en/of zonder reden hun contracten via een telefoontje heeft opgezegd. Het verhaal ligt echter genuanceerder.

Onderzoek naar valpreventie levert belangrijke nieuwe inzichten

25 januari 2012

Eind november is fysiotherapeut/bewegingswetenschapper Shanty Sterke van Aafje aan de Erasmus Universiteit gepromoveerd op haar onderzoek naar vallen in het verpleeghuis.

Gratis Bloeddrukmetingen

24 januari 2012

De Thuiszorgwinkels in Rotterdam bieden gratis bloeddrukmetingen aan op woensdag 1 februari tussen 10.00 en 15.00 uur.

Kerstmiddag voor thuiszorgklanten Dubbeldam

23 januari 2012

Het is natuurlijk alweer even geleden, maar de vele leuke reacties maakten dat we er toch nog even op terug wilden komen: De onvergetelijke middag van 14 december 2011. Marjan Herremans (helpende) nam opnieuw het initiatief om voor een aantal thuiszorgklanten uit Dubbeldam een kerstmiddag te organiseren in restaurant De Koningshof.

Vader Abraham bij Aafje!

19 januari 2012

De derde maandag in het jaar staat bekend als de zogenaamde Blue Monday: een dag die veel mensen als triest ervaren. Aafje Schiehoven-Wilgenplas gaat daar niet in mee en heeft een feestje gemaakt van maandag 16 januari! Dankzij Stichting Bladt Charity kwam Vader Abraham de bewoners van het huis verrassen met een geweldig optreden.

Te gast in een zorghotel

16 januari 2012

Een zorghotel is op zich niet uniek in Nederland. Sterker nog, er komen er steeds meer. Toch verschilt de invulling van de begrippen 'zorg' en 'hotel' behoorlijk.

Activiteitenprogramma januari 2012 Kralingen-Crooswijk

11 januari 2012

De kerstdagen zijn voorbij. Tijd om vooruit te kijken met het activiteitenprogramma voor januari 2012!

Rectificatie aanbieding Feyenoord in magazine In De Buurt

02 januari 2012

Helaas is er een foutje geslopen in het In De Buurt magazine dat dat pashouders, klanten en medewerkers van Aafje één dezer dagen in de brievenbus krijgen.

Winteractiviteiten Aafje en SWOR

02 januari 2012

Stichting Welzijn Ouderen Ridderkerk (SWOR) en Aafje thuiszorg huizen zorghotels organiseren een aantal leuke winteractiviteiten voor senioren in Ridderkerk.

Vraag het Aafje

Bel onze klantenservice

088 8233 233

of stuur een e-mail

Afbeelding: Bel mij