Ga naar Content

‘Ook ik word een dagje ouder’
foto van oudere meneer met een boek

Seniorenconsult

Wilt u weten of u gezond leeft of hoe u gezonder kunt leven? Heeft u geen zorgindicatie maar heeft u wel behoefte aan begeleiding om langer of veiliger thuis te blijven wonen? Of heeft u vragen over de verzorging van een familielid of naaste?

Meer informatie

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel dan met de Aafje klantenservice via 088 8 233 233 of stuur uw bericht naar info@aafje.nl

Aafje besteedt veel aandacht aan de gezondheid van mensen. Niet alleen als ze ziek zijn, maar ook uit voorzorg. Dit doen wij met een seniorenconsult. De seniorenconsulent bezoekt u aan huis, gratis en vrijblijvend. 

Met behulp van een checklist nemen we verschillende gezondheidsrisico’s met u door. En als u wilt, kunnen we gelijk de waarde van uw cholesterol, bloedsuiker en bloeddruk bepalen. Op basis hiervan krijgt u een advies van onze consulten, met praktische en haalbare tips. 

De seniorenconsulent staat klaar voor inwoners van:

  • Dordrecht
  • Zwijndrecht
  • Hendrik Ido Ambacht
  • Ridderkerk
  • Barendrecht
  • Albrandswaard

Voor vragen over uw eigen gezondheid of over gezond leven in het algemeen, kunt u ook terecht op het verpleegkundig spreekuur van Aafje. Als u wilt kunt u hier ook uw bloeddruk en bloedsuikerwaarde laten meten. Hier leest u waar en wanneer de spreekuren plaats vinden. 

Vraag het Aafje

Bel onze klantenservice

088 8 233 233

of stuur een e-mail

Bekijk ook de veelgestelde vragen

Afbeelding: Bel mij

Deel uw ervaring