Ga naar Content

‘Wat fijn dat ik het weer zelf kan!’
Foto van een meneer met zijn arts

Uw (medische) behandeling

U kunt bij Aafje terecht voor (medische) behandelingen, bijvoorbeeld fysiotherapie, logopedie, ergotherapie, psychologie en diëtetiek. Onze behandelaren zijn gespecialiseerd in het helpen van ouderen, maar staan klaar voor zowel jong als oud. Dagelijks helpen ze klanten in Rotterdam en omgeving. En staan ook klaar voor u!

Wat doet de fysiotherapeut? Wanneer is een afspraak nodig met de logopedist? En wat kost een afspraak met de diëtist? Klik op de onderstaande linkjes en lees meer over de (medische) behandelingen van Aafje:

 

Deze specialisten zijn er voor u.

 

Afspraak maken

Direct een afspraak maken of rustig nog even verder praten? Bel de Aafje klantenservice via 088 8 233 233 of laat via dit formulier uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.

Jong en oud

Onze behandelaren zijn gespecialiseerd in ouderen. Maar iedereen is welkom: jong én oud. Maak vandaag nog een afspraak op een Aafje locatie bij u in de buurt.

Rotterdam en omgeving

Wij zijn er voor u in Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Barendrecht. Albrandswaard en Ridderkerk. De afspraak vindt plaats in een Aafje huis, zorghotel of gewoon bij u thuis.

Vraag het Aafje

Bel onze klantenservice

088 8 233 233

of stuur een e-mail

Bekijk ook de veelgestelde vragen

Afbeelding: Bel mij

Deel uw ervaring

Snel naar